Biologisch

Biologisch

Vaak brak ik het hoofd over hoe ik nou kan meewerken aan een beter klimaat. En eigenlijk blijkt dat heel eenvoudig te zijn. Juist de produkten die ik elke dag gebruik blijken eenvoudig aan te passen in biologische produkten. Bovendien scheelt het enorm veel geld. Biologisch is veel voordeliger dan ik dacht.

Biologisch wassen en schoonmaken en voor de persoonlijke verzorging. Marius Fabre en de Aleppo Soap Company maken de beste biologische produkten zonder de omstreden palmolie maar wel op basis van olijfolie en laurierolie.

Ik ben nu helemaal om en help elke dag mee het klimaat te verbeteren

Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Zeepschaal emaille hangend
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Zeepschaal van emaille voor hangend aan de muur Bestaat uit een hangend en een liggend deel. Afmeting: 13,5 x 11 cm..
€22,95
Zeepschaal emaille staand
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Zeepschaal van emaille staand Bestaat uit twee delen voor een goede reiniging. Afmeting: 13,5 x 11 cm..
€19,95
Zwarte zeep
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Al 110 jaar maakt het familiebedrijf Marius Fabre een zwarte olijfoliezeep op exclusieve basis van plantaardige oliën. In tegenstelling tot vele andere schoonmaakproducten bevat deze zeep géén kleur- en geurstoffen en géén toegevoegde producten die a..
€14,95
Biologisch wasmiddel
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Met de zeepvlokken van Aleppo zeep maakt u eenvoudig uw eigen biologische wasmiddel dat geschikt is voor alle soorten wasgoed. Neem ongeveer 20 gram zeepvlokken en los deze op in een liter heet water in bijvoorbeeld een oude wasmiddelfles, goed schud..
€25,75
Biologische handzeep + pomp
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Biologsische handzeep van Marius Fabre voor handen gezicht en lichaam 100% plantaardig, zonder kleurstoffen, zonder conserveringsmiddelen en niet getest op dieren. Op basis van olijfolie. Gegarandeerd zonder palmolie. ..
€14,95
Biologische handzeep navulling
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Biologsische handzeep van Marius Fabre voor handen gezicht en lichaam 100% plantaardig, zonder kleurstoffen, zonder conserveringsmiddelen en niet getest op dieren. Op basis van olijfolie. Gegarandeerd zonder palmolie. Inhoud 1 liter..
€18,95
Betalen & Verzenden
©Bink Fournituren 2012-2018