Naaigaren

Naaigaren

Zoek je goed naaigaren? Niets is zo frustrerend als naaigaren dat telkens knapt. Gütermann naaigaren heeft de beste kwaliteit in veel kleuren.

Polyester allesnaaigaren in klossen van 200 en 500 meter, katoen naaigaren, supersterk naaigaren, elastiek naaigaren (rimpelelastiek), ijzergaren (linnengaren), speciaal jeansgaren, siersteekgaren of rijggaren.

Bij elk soort naaigaren kun je op onze kleurenkaart klikken: de kleur die je zoekt zit er zeker bij. Wil je eerst meer informatie over welk naaigaren voor jou project het beste is? Kijk dan hier in onze blog.

Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Naaigaren katoen
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Weet je niet precies welk naaigaren geschikt is voor welke stof, kijk dan bij de tips van Bink daar vind je uitgebreide informatie over de verschillende soorten naaigaren. Gütermann katoen naaigaren wordt gebruikt voor sluit- en gestikte naden, voor..
€2,35
Siersteek garen
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Weet je niet precies welk naaigaren geschikt is voor welke stof, kijk dan bij de tips van Bink daar vind je uitgebreide informatie over de verschillende soorten naaigaren. Gütermann siersteek naaigaren wordt gebruikt voor siersteek- en gestikte nade..
€2,55
Naaigaren Polyester 200 meter
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Weet je niet precies welk naaigaren geschikt is voor welke stof, kijk dan bij de tips van Bink daar vind je uitgebreide informatie over de verschillende soorten naaigaren. Naaigaren polyester.   Het polyester naaigaren van Gütermann is het mee..
€3,60
Naaigaren Supersterk100 mtr.
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Weet je niet precies welk naaigaren geschikt is voor welke stof, kijk dan bij de tips van Bink daar vind je uitgebreide informatie over de verschillende soorten naaigaren. Sterk naaigaren. Gütermann supersterk polyester naaimachine garen is vooral ..
€3,65
Allesnaaigaren 500 meter
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Weet je niet precies welk naaigaren geschikt is voor welke stof, kijk dan bij de tips van Bink daar vind je uitgebreide informatie over de verschillende soorten naaigaren. Gütermann naaigaren500 meter. Made in Germany. Het polyester naaigaren van Gü..
€5,90
Naaigaren Jeans 100 meter
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Weet je niet precies welk naaigaren geschikt is voor welke stof, kijk dan bij de tips van Bink daar vind je uitgebreide informatie over de verschillende soorten naaigaren. Gütermann naaigaren. Jeansgaren, de naam zegt het al, wordt veel voor denim ..
€2,45
Rijggaren 200 meter
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Gütermann rijggaren. Het rijggaren van Gütermann is gemaakt van 100% katoen. Dit garen heeft natuurlijk de kwaliteit die je van Gütermann gewend bent. Het rijggaren is verkrijgbaar in de kleuren wit, geel en roze. De klossen bevatten 200 meter garen...
€1,75
IJzergaren (Linnengaren) 50 meter
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Gütermann ijzergaren. Linnengaren wordt ook wel ijzergaren genoemd, niet omdat er ijzer in verwerkt zit maar omdat linnen ijzersterk is. Linnengaren wordt als handgaren gebruikt voor het opzetten van knopen en voor stevige, zware en geweven stoffen. ..
€2,45
Naaigaren Elastiek (rimpelelastiek) 10 meter
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Weet je niet precies welk naaigaren geschikt is voor welke stof, kijk dan bij de tips van Bink daar vind je uitgebreide informatie over de verschillende soorten naaigaren. Gütermanne elastiekgaren. Elastiekgaren wordt gebruikt voor het vernaaien va..
€1,55
Naaigaren met naald
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Een vlecht met verschillende kleuren naaigaren voor kleine naaiklusjes.Handig om in huis te hebben voor kleine naaiklusjes. Zo heb je altijd de juiste kleur garen bij de hand. De vlecht is 60 cm lang en gevuld met de meest gebruikte kleuren garen. De..
€5,19
Lockgaren 4 klossen
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Restyle levert 4 conen lockgaren van 100% polyester in de lengte van 3000 yards ofwel 2740 meter. De overlockgaren van Restyle zijn in 7 kleuren verkrijgbaar. Klik hiervoor de verschillende kleuren aan in het selectiescherm Wil je verschillende kleu..
€9,99
Naaigarenbox
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Naaigarenbox. Een handige kunststof opbergbox, transparant met een paarse deksel en een paarse sorteermogelijkheid onder de deksel voor het sorteren en opbergen van klosjes naaigaren. Uit te breiden met de Prym 1 liter en 2 liter uitbreiding...
€16,50
Betalen & Verzenden
©Bink Fournituren 2012-2018