Vouwgordijnen

Vouwgordijnen

Verdeco is een Belgische groothandel in gordijnstoffen. Zij maken overgordijnen, vouwgordijnen en paneelgordijnen. Van inbetween tot aan 95% verduisterend. Alle gordijnen van Verdeco worden in eigen ateliers in Tunisië gemaakt.

De beprijzing zoals je die hier ziet bij de stoffen zijn vanaf prijzen voor vouwgordijnen.

Voor meer informatie of om de stof te voelen en de kleur uit te kiezen kom langs in de winkel. De koffie staat klaar.

klik hier voor meer informatie.

Prijslijst Vouwgordijnen op maat. Deze prijslijst geeft afgeronde maten.

Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Amsterdam
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Amsterdam is een een mooie discrete tweekleurige linnenlook, in 10 warme tinten. Makkelijk wasbaar op 30 graden en kleurvastDe prijs is een vanaf prijs, dat wil zeggen de kortste maat 100 x 100cm inclusief ophangsysteem en inclusief confectie...
€234,90
Antwerpen
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Antwerpen is een weefstof van Verdeco. Het is een unikleur stof maar heeft door de weving subtiele kleurnuances en bestaat uit 100% polyester. Antwerpen is een mooi vallende stof en ook goed geschikt voor vouwdijnen.Antwerpen van Verdeco is verkrijgb..
€251,10
Brussel by Night
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Brussel By Night is een geweven stof van Verdeco.De stof is Dim Out, dat betekent dat hij voor 95% verduisterend is. De gordijnstof is van 100% polyester en is brandvertragend op M1 niveau en u heeft keus uit 29 verschillende kleuren. De gordijnen zi..
€261,09
Cairo
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Cairo is een Inbetween van 100% polyester.Het heeft een fijne structuur en past in ieder interieur. Ook gevoerd verkrijgbaar. De prijs is een vanaf prijs, dat wil zeggen de kortste maat 100 x 100cm inclusief ophangsysteem en inclusief confectie...
€150,91
Lisbon
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Lisbon is een weefstof van Verdeco. De stof is super zacht, polyvalent en valt mooi. Lisbon bestaat uit 60% polyester en 40% katoen. Deze stof is uitstekend geschikt voor overgordijnen en vouwgordijnen De gordijnen kunnen gevoerd worden met satijn of..
€260,50
Londen
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Londen is een zeer eigentijdse stof in fijn linnenlook. De samenstelling van de gordijnstof is 80% polyester -20% linnen. Kamerhoog (300cm) u heeft keus uit 10 verschillende kleuren. De gordijnen zijn makkelijk wasbaar op 30 graden. De prijs is een v..
€220,62
Oslo
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Oslo is een weefstof stof van Verdeco.De stof heeft een fijne linnenlook, met een licht glanzende Chintz afwerking. Oslo bestaat uit 100% polyester. Oslo van Verdeco is verkrijgbaar in 27 verschillende kleuren. De prijs is een vanaf prijs, dat wil ze..
€257,21
Paris
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Paris is een weefstof van Verdeco. Het is een prachtige unicolor stof en voelt aan als zacht vilt. De stof bestaat uit 100% polyester. Paris is uitstekend geschikt voor overgordijnen en vouwgordijnen. De gordijnen kunnen gevoerd worden met satijn of ..
€226,86
Sofia
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Sofia is een trevira CS inbetween. Trevira CS is de merknaam voor permanent vlamvertragende polyester. Deze inbetween is verkrijgbaar in 8 natuurlijke kleuren.Voordelen van polyester trevira is dat het vormvast is, gemakkelijk te reinigen, hoge kleur..
€229,45
Tunis
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Tunis is een inbetween batiste stof in 100% polyester. De fijne structuur wordt gebroken door dunne lijntjes in de stofDe prijs is een vanaf prijs, dat wil zeggen de kortste maat 100 x 100cm inclusief ophangsysteem en inclusief confectie...
€156,96
Betalen & Verzenden
©Bink Fournituren 2017