Vitrage

Vitrage

We hebben verschillende vitrage stoffen die voor één lage prijs per meter worden aangeboden

De prijs is per meter exclusief confectie.

U kunt de gordijnen op maat laten maken of u kunt de gordijnstoffen los per meter bij ons bestellen als u de gordijnen zelf wilt maken. Neem contact met ons op of kom langs voor een vrijblijvende offerte.

Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Criss cross vitrage
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Een mooi vitrage van batistestof met een kriskras dessin verkrijgbaar in de kleuren wit, natuur en champagne. Kamerhoog met loodveter (300cm), samenstelling: 100% polyester, wasbaar op 30 graden. Prijs is per meter exclusief confectie. U kunt de stof..
€24,95
Londen
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Londen is een vitrage met een maximale lengte van 170cm. Verkrijgbaar in de kleuren wit en ecru.Samenstelling: 100% polyesterDe prijs is exclusief confectie. U kunt de stof ook los (dus zonder confectie) bij ons bestellen. Neem daarvoor contact met ..
€27,50
Lucca vitrage
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Een prachtig geweven vitrage met een verticaal dessin, kamerhoog met loodveter (290cm)100% polyester. Wasbaar op 30 graden. Prijs is per meter exclusief confectie. U kunt de stof ook los (dus zonder confectie) bij ons bestellen. Neem daarvoor contact..
€24,95
Napoli
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Napoli is een kamerhoge (295cm) geweven stof met een verticaal streepdessign.Samenstelling: 100% polyester, wasbaar op 30 graden. De prijs is exclusief confectie. U kunt de stof ook los (zonder confectie bij ons bestellen. Neem daarvoor contact met o..
€24,95
Ravenna
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Ravenna is een ivoorkleurig kamerhoge (295cm) geweven stof met een meer uitspringend wit verticaal streepdessign.Samenstelling: 100% polyester, wasbaar op 30 graden. De prijs is exclusief confectie. U kunt de stof ook los (zonder confectie bij ons b..
€24,95
Roma
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Roma is een kamerhoge (295cm) geweven stof met een verticaal streepdessign.Kleur ecru. Samenstelling: 100% polyester, wasbaar op 30 graden. De prijs is exclusief confectie. U kunt de stof ook los (zonder confectie bij ons bestellen. Neem daarvoor con..
€24,95
Verona
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Verona is een kamerhoge (295cm) batiste stof met een verticaal streepdessign.Samenstelling: 100% polyester, wasbaar op 30 graden. De prijs is exclusief confectie. U kunt de stof ook los (zonder confectie bij ons bestellen. Neem daarvoor contact met o..
€24,95
Betalen & Verzenden
©Bink Fournituren 2017