Outlet gordijnen

Outlet gordijnen

Zoek je mooie gordijnen voor een lagere prijs ook dan kun je bij ons terecht in onze outlet serie.

Gordijnen die voor één lage prijs per meter worden aangeboden excl. Confectie.

U kunt de gordijnen op maat laten maken of u kunt de gordijnstoffen los per meter bij ons bestellen als u de gordijnen zelf wilt maken. Neem contact met ons op of kom langs voor een vrijblijvende offerte.

Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Attention
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Attention is een gordijnstof met een hele lichte glans. Het is een breedtestof (143cm breed). Samenstelling 100% polyester. Het is een sterke stof die niet alleen voor gordijnen geschikt is maar ook voor meubels, kussens of spreien.Verkrijgbaar in 16..
€19,95
Flawless
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Flawless is een glanzende gordijnstof 148cm breed. Samenstelling 100% polyester. Het is een sterke stof die niet alleen voor gordijnen geschikt is maar ook voor meubels, kussens of spreien.Verkrijgbaar in 36 verschillende kleuren, wasadvies: 30 grade..
€19,95
Souplesse
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Souplesse is een glanzende gordijnstof 143cm breed. Samenstelling 100% polyester. Het is een sterke stof die niet alleen voor gordijnen geschikt is maar ook voor meubels, kussens of spreien.Verkrijgbaar in 25 verschillende kleuren, wasadvies: 30 grad..
€19,95
Touchy
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Touchy is een klassieke stof met een jacquard motief van 138cm breed. Samenstelling: 89% polyester, 10% katoen en 1% linnen. Wasbaar op 30 graden, verkrijgbaar in 6 klassieke kleuren.Prijs is per meter exclusief confectie. U kunt de stof ook los (dus..
€19,95
Semi-verduisterend: Cinema
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Cinema is een lichtglanzende stof van 150cm breed, semi verduisterend. Samenstelling: 100% polyester, wasbaar op 30 graden. Verkrijgbaar in 33 warme kleuren. Prijs is per meter exclusief confectie. U kunt de stof ook los (dus zonder confectie) via de..
€19,95
Craft
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Zoekt u een overgordijn met een meer zakelijke uitstraling dan is Craft wellicht wat u zoekt. Craft is een 100% polyester stof van 146cm breed verkrijgbaar in 7 gedekte zakelijke kleuren.Prijs is per meter exclusief confectie. U kunt de stof ook los ..
€19,95
Betalen & Verzenden
©Bink Fournituren 2017