Kamerhoge gordijnen

Kamerhoge gordijnen

Alle prijzen van kamerhoge overgordijnen en inbetween gordijnen zijn inclusief confectie. U kunt daarbij kiezen voor een enkele of een dubbele plooi.

U kunt de gordijnen op maat laten maken of u kunt de gordijnstoffen los per meter bij ons bestellen als u de gordijnen zelf wilt maken. Wilt u zelf gordijnen van de kamerhoge gordijnstoffen maken dan wordt de prijs van de kamerhoge gordijnstof nog iets lager. Neem contact met ons op of kom langs voor een vrijblijvende offerte.

klik hier voor meer informatie.

Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Amsterdam
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Amsterdam is een een mooie discrete tweekleurige linnenlook, kamerhoog (280cm) in 10 warme tinten. Makkelijk wasbaar op 30 graden en kleurvast De prijs is inclusief confectie...
€44,95
Vision 28% linnen
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Vision is linnenlook gordijnstof, kamerhoog (304cm) en verkrijgbaar in 15 verschillende natuur tinten.Samenstelling: 72% polyester en 28% linnen. Wasbaar op 30 graden De prijs is per meter inclusief confectie...
€51,95
Antwerpen
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Antwerpen is een weefstof van Verdeco. Kamerhoog (295cm). Het is een unikleur stof maar heeft door de weving subtiele kleurnuances en bestaat uit 100% polyester. Antwerpen is een mooi vallende stof en ook goed geschikt voor vouwdijnen.Antwerpen van V..
€56,95
Oslo
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Oslo is een weefstof stof van Verdeco. Kamerhoog (295cm).De stof heeft een fijne linnenlook, met een licht glanzende Chintz afwerking. Oslo bestaat uit 100% polyester. Oslo van Verdeco is verkrijgbaar in 27 verschillende kleuren. De prijs is per mete..
€59,95
Lisbon
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Lisbon is een weefstof van Verdeco. Kamerhoog (300cm). De stof is super zacht, polyvalent en valt mooi. Lisbon bestaat uit 60% polyester en 40% katoen. Deze stof is uitstekend geschikt voor overgordijnen en vouwgordijnen, maar kan ook goed gebruikt w..
€62,95
Brussel by Night
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Brussel By Night is een geweven stof van Verdeco. Kamerhoog (292cm). Deze gordijnstof is ideaal voor hotels. De stof is Dim Out, dat betekent dat hij voor 95% verduisterend is. De gordijnstof is van 100% polyester en is brandvertragend op M1 niveau e..
€62,95
Peaceful 33% linnen
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Voor wie eens wat anders wil is Peaceful misschien het juiste idee. Deze batistestof kamerhoog (299cm) van 67% polyester en 33% linnen, soepel vallend is gerimpeld en geeft daardoor een bijzonder effect in kamer en slaapkamer. Verkrijgbaar in 15 kleu..
€64,95
Galaxy
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Galaxy is een 100% polyester stof met een fluwelen uitstraling. Verkrijgbaar in 16 gedekte uni kleuren Wasvoorschriften: wasbaar op 30 graden, strijken aan de achterkant Kamerhoog (300cm) De prijs is de prijs per meter inclusief confectie. U kunt de ..
€69,95
Betalen & Verzenden
©Bink Fournituren 2017