Brandvertragende gordijnen

Brandvertragende gordijnen

Onze brandvertragende gordijnen zijn geclassificeerd met de classificatie M1 wat staat voor de hoogste categorie brandwerendheid. Sommige brandvertragende overgordijnen zijn eveneens verduisterend.

De prijzen van onze brandvertragende stoffen zijn inclusief confectie

U kunt de gordijnen op maat laten maken of u kunt de gordijnstoffen los per meter bij ons bestellen als u de gordijnen zelf wilt maken. wilt u zelf gordijnen maken van de brandvertragende gordijnstoffen dan wordt de prijs per meter nog iets lager. Neem contact met ons op of kom langs voor een vrijblijvende offerte.

klik hier voor meer informatie.

Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Batiste
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Batiste is een trevira CS inbetween. Trevira CS is de merknaam voor permanent vlamvertragende polyester. Deze inbetween is verkrijgbaar in een effen ecru of witte kleur. Kamerhoog (300cm). Voordelen van polyester trevira is dat het vormvast is, gemak..
€39,95
Blacklight
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Blacklight is een brandvertragende geïmpregneerde stof met classificatie M1.Samenstelling: 100% polyester. Volledig verduisterend. Zeer geschikt voor slaapkamers of hotelkamers. Breedte 150 cm. Prijs is per meter inclusief standaard confectie...
€27,95
Colorette
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Colorette is een trevira CS vitrage. Trevira CS is de merknaam voor permanent vlamvertragende polyester. Deze vitrage is verkrijgbaar in 35 kleuren van natuurlijk tot fel gekleurd. Kamerhoog (300cm). Voordelen van polyester trevira is dat het vormvas..
€31,95
Fusion
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Fusion is een mooie zware brandvertragend geïmpregneerde stof met classificatie M1.Samenstelling: 100% polyester. Verduisterend. Zeer geschikt voor slaapkamers of hotelkamers.Verkrijgbaar in 30 kleuren Breedte 150 cm. Prijs is per meter confectie...
€37,95
Linea
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Linea is verduisterend en brandvertragend met de classificatie M1 wat staat voor de hoogste categorie brandwerendheid. 100% polyester, breed 150cm met een breedte rapport(patroon) van 70cm. Wasbaar op 30 graden. Motief: verticale banen verkrijgbaar i..
€39,95
Quartz
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Quartz is een degelijke brandvertragend geïmpregneerde stof met classificatie M1.Samenstelling: 100% polyester. Verduisterend. Zeer geschikt voor slaapkamers of hotelkamers.Verkrijgbaar in 32 kleuren Breedte 150 cm. Prijs is per meter inclusief confe..
€39,95
Sofia
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Sofia is een trevira CS inbetween. Trevira CS is de merknaam voor permanent vlamvertragende polyester. Deze inbetween is verkrijgbaar in 8 natuurlijke kleuren. Kamerhoog (300cm). Voordelen van polyester trevira is dat het vormvast is, gemakkelijk te ..
€41,95
Universum
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Universum is een trevira CS soepelvallende gordijnstof. Trevira CS is de merknaam voor permanent vlamvertragende polyester. Deze stof is verkrijgbaar in 15 effen kleuren. Kamerhoog (300cm). Voordelen van polyester trevira is dat het vormvast is, gema..
€31,95
Brussel by Night
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Brussel By Night is een geweven stof van Verdeco. Kamerhoog (292cm). Deze gordijnstof is ideaal voor hotels. De stof is Dim Out, dat betekent dat hij voor 95% verduisterend is. De gordijnstof is van 100% polyester en is brandvertragend op M1 niveau e..
€62,95
Betalen & Verzenden
©Bink Fournituren 2017