Patchwork / Quilten

Patchwork / Quilten
Een paar jaar terug hebben we een roadtrip door de VS gemaakt en hebben mijn man en ik in de staten die we bezocht hebben een t-shirt gekocht. Maar die lagen maar in de kast stof te vergaren. Toen bedacht ik me dat ik het 's avonds lekker vind om met een boek op de bank onder een dekentje te zitten. Nu heb ik dus een patchwork dekentje gemaakt van de t-shirts. Mijn zoontje is geïnspireerd, hij wil nu een quilt van zijn oude shirts! Met de goede naalden en rolmessen die ik nu heb wordt dat een makkelijk klusje!
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
John James Quilt en stopnaalden
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
John James biedt quiltnaalden maat 7 en 8 en lange stopnaalden maat 7. Dit vormt samen een complete quiltcollectie, met de meest gebruikte quiltnaalden, inclusief lange stopnaalden, wanneer je wilt mazen en quilten in 1 project. Het mazen dient te ge..
€2,20
Puff Quilting Clips (groot)
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Deze verpakking met Grote Puff Quilting Clips bevat 12 clips en 2 mallen...
€9,25
Puff Quilting Clip Set (Groot)
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Puf quilting clipsHiermee kunt u bijvoorbeeld uw tas of kleding versieren. Deze set bestaat uit: 4 clips, 2 sjablonen, 1 spuit   1 bar. De spuit en de bar dienen als opvulmateriaal en voor het binnenstebuiten draaien van de weefsels. Han..
€9,25
Quilting Naalden Met Goudkleurig Oog
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
De naalden van Clover glijden soepel door de stof. Het oog van de naald is goudkleurig. Door het elliptisch vormde oog is het draad makkelijker er doorheen te halen De naalden zijn gehard door hoge temperaturen en breken niet snel. De naal..
€2,75
Betalen & Verzenden
©Bink Fournituren 2017