Naaigaren

Naaigaren
Zoek je goed naaigaren? Niets is zo frustrerend als naaigaren dat telkens knapt. Gütermann naaigaren heeft de beste kwaliteit in veel kleuren. Polyester allesnaaigaren in klossen van 200, 500 of 1000 meter, katoen naaigaren, Supersterk naaigaren, Elastiek naaigaren (rimpelelastiek), IJzergaren (linnengaren), speciaal jeansgaren, siersteekgaren of Rijggaren. Kijk op onze kleurenkaart de kleur die je zoekt zit er zeker bij. En wij bezorgen het gratis.
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Naaigaren katoen
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Gütermann katoen naaigaren wordt gebruikt voor sluit- en gestikte naden, voor overlock en veiligheidsnaden, voor knoopsgaten en het aannaaien van knopen, voor siersteek en decoratieve naden. Het is zacht en elastisch, rimpel en scheurbestendig. Dit g..
€2,35
Naaigaren Polyester 200 meter
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Naaigaren polyester. Het polyester naaigaren van Gütermann is het meest gebruikte naaimachine garen. Het polyestergaren is geschikt voor de meeste naaiprojecten en is ook geschikt voor de dunnere naaimachinenaald vanaf naalddikte 60. Polyester garen ..
€3,60
Naaigaren Supersterk100 mtr.
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Sterk naaigaren...
€3,65
Allesnaaigaren 500 meter
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Gütermann naaigaren. Het polyester naaigaren van Gütermann is het meest gebruikte naaimachine garen. Dit polyestergaren is geschikt voor de meeste naaiprojecten en is ook geschikt voor de dunnere naaimachinenaalden vanaf naalddikte 60. Polyester gare..
€5,90
Naaigaren Jeans 100 meter
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Gütermann naaigaren. Jeansgaren, de naam zegt het al, wordt veel voor denim stoffen gebruikt en heeft een dikte 75. Jeans naaimachinegaren van Gütermann is een mengeling van blauw en wit garen (70% polyester en 30% katoen). Gebruik hiervoor een unive..
€2,45
Rijggaren 200 meter
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Gütermann rijggaren. Het rijggaren van Gütermann is gemaakt van 100% katoen. Dit garen heeft natuurlijk de kwaliteit die je van Gütermann gewend bent. Het rijggaren is verkrijgbaar in de kleuren wit, geel en roze. De klossen bevatten 200 meter garen...
€1,75
IJzergaren (Linnengaren) 50 meter
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Gütermann ijzergaren. Linnengaren wordt ook wel ijzergaren genoemd, niet omdat er ijzer in verwerkt zit maar omdat linnen ijzersterk is. Linnengaren wordt als handgaren gebruikt voor het opzetten van knopen en voor stevige, zware en geweven stoffen. ..
€2,45
Lockgaren 3000 yards 4 conen
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Klik hier voor de KLEURENKAART Restyle levert 4 conen lockgaren van 100% polyester in de lengte van 3000 yards ofwel 2740 meter. De overlockgaren van Restyle zijn in vele kleuren verkrijgbaar. Klik hier voor de kleurenkaart. Wil je verschillende..
€13,85
Scanfil Organic Cotton
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Katoenen naaigaren van de hoogste kwaliteit van Scanfil. De lengte en de stevigheid van de vezel zorgen voor excellente naai-eigenschappen: het garen is zachter en sterker dan normaal katoenen garen. Doordat het garen ringgesponnen en gekamd is, hee..
€3,25
Amann Polysheen Multi garen 40/200m
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Kleurenkaart naaigaren gemeleerd. Polyester meerkleurengaren. Dikte 40, 200 meter. Leuk om te gebruiken voor extra effect in wol of katoen of voor kaartborduren...
€3,80
Betalen & Verzenden
©Bink Fournituren 2017