Elastiek

Elastiek
Mijn dochter kwam thuis met een brief dat ze mee mocht doen met een balletvoorstelling. Alleen het elastiekje van haar schoenen moest vervangen worden dus dat heb ik even snel gedaan, want Bink heeft dit gewoon in de schappen liggen. Toen hoorde ik dat ze een leuk masker op mocht! Ze heeft een gevoelige huid dus ik heb snel geweven bio elastiek besteld van Prym zodat ze geen uitslag zou krijgen. Het was snel in huis en de balletvoorstelling was geweldig!
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Elastisch Tailleband Stabiel in Dwarsrichting 30mm
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Elastisch tailleband 30mm stabiel in dwarsrichting. Stevig in de dwarsrichting niet rekbaar, geringe rekbaarheid, als belegsel toepasbaar, Geweven. De prijs is de prijs per meter. Als je 1 bestelt is dat 1 meter, 2 = 2meter, enz. Geweven elastiekband..
€3,50
Jersey Tailleband 30mm
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Jersey taille elastiek. Zacht, soepel, in de dwarsrichting niet rekbaar. Speciaal geschikt voor jersystoffen. 30mm. De prijs is de prijs per meter. Bestel je 1 dan is dat 1 meter, 2 = 2meter, enz. Geweven: Geweven elastiekbanden hebben inslag- en ke..
€3,90
Y-Elasticband 25mm
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Y-Elasticband met dubbele boord, voor het afzetten van randen. Geweven elastiekbanden hebben inslag- en kettingdraden. De draden lopen langs en dwars op de bandrichting. De bandbreedte blijft bij rekking gelijk. De gummidraden zijn ook hier gelijkmat..
€4,50
Taille Elastiek 60mm
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Sterk en stevig elastiek om als zichtbare band op te naaien. Geweven elastiek. Geweven elastiekbanden hebben inslag- en kettingdraden. De draden lopen langs en dwars op de bandrichting. De Bandbreedte blijft bij rekking gelijk. De gummidraden zijn ge..
€3,50
Rimpel Elastiek 25mm
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Rimpelelastiek is licht geweven, soepel en speciaal geschikt voor fijne stoffen. 25mm, wit, 2 meter op een kaartje. Geweven elastiekbanden hebben inslag- en kettingdraden. De draden lopen langs en dwars op de bandrichting. De Bandbreedte blijft bij r..
€3,10
Brei-Elastiek
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Brei-elastiek is hoogelastisch en fijn. Meelopende draad voor borduur-, brei- en haakwerk. Bevordert de vormbestendigheid. 200 meter, transparant. Qua mileuvriendelijkheid, huidverdraagzaamheid en duurzaamheid voldoet Prym-elastiek aan de hoogste ei..
€3,50
Stevig Band elastiek
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Stevig Elastiek voor doorhalen en opstikken. Universeel toepasbaar Prijs is per strekkende meter Verkrijgbaar in wit of zwart: selecteer de kleur in het selectievak ..
€2,50
Hoedenelastiek
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Hoedenelastiek. Prym hoeden elastiek, leverbaar in wit en zwart. Hoogelastisch dunkoord elastiek, 1,5 mm. Voor hoeden, maskers, parelsnoeren en knutselwerk. 55% elastodiene, 45% polyester, lengte 3 meter. Kies de kleur in het selectievak...
€2,00
Rond Elastiek
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Elastiek rond. Prym rond elastiek, leverbaar in wit en zwart. Doorsnede 2,5 mm. Tunnelkoord voor kleding, ook voor knutselwerk. Bij omvlochten elastiek lopen de gummidraden in het midden, deze zijn omvlochten met bijzonder zachte textielgarens. 60% e..
€2,40
Super Elastiek
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Super elastiek. Prym super elastiek, leverbaar in wit of zwart. Soepel, bijzonder rekbaar, geschikt voor hoge belasting. Op alle gevlochten elastiekbanden van Prym staat de gouden zigzagdraad. De banden worden bij uitrekking smaller. De gummidraden ..
€3,10
Standaard Elastiek 5 mm wit
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Elastiek 5mm. Prym standaard elastiek, kleur wit. Soepel en sterk, universeel toepasbaar. Op alle gevlochten elastiekbanden van Prym staat de gouden zigzagdraad. De banden worden bij uitrekking smaller. De gummidraden liggen gelijkmatig verdeeld naa..
€0,75
Standaard Elastiek 12 mm
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Elastiek 12mm. Prym standaard elastiek, leverbaar in wit of zwart. Soepel en sterk, universeel toepasbaar. Op alle gevlochten elastiekbanden van Prym staat de gouden zigzagdraad. De banden worden bij uitrekking smaller. De gummidraden liggen gelijkm..
€2,80
Lingerie Elastiek
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Lingerie elastiek. Prym Lingerie Elastiek, kleur: wit. Op alle gevlochten elastiekbanden van Prym staat de gouden zigzagdraad. De banden worden bij uitrekking smaller. De gummidraden liggen gelijkmatig verdeeld naast elkaar. Samenstelling: 53% polyes..
€2,80
Kleuter elastiek
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Kleuterelastiek. Prym Kleuterelastiek, soepel, superzacht, vriendelijk voor de huid, geschikt bij extra gevoeligheid voor druk Op alle gevlochten elastiekbanden van Prym staat de gouden zigzagdraad. De banden worden bij uitrekking smaller. De gummidr..
€3,95
Baby Elastiek
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Baby elastiek. Prym Baby Elastiek, extra zacht omvlochten, geschikt bij verhoogde drukgevoeligheid Op alle gevlochten elastiekbanden van Prym staat de gouden zigzagdraad. De banden worden bij uitrekking smaller. De gummidraden liggen gelijkmatig verd..
€3,95
Betalen & Verzenden
©Bink Fournituren 2017