Zelf espadrilles maken

Zelf espadrilles maken
Ontwerp en maak je eigen Espadrilles voor deze zomer met de zolen, stof, voering en creatief garen van Prym. Of haak ze met Catania katoen.

Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Espadrille Band
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Espadrilleband om aan de hielstukken van je espadrilles te bevestigen. Deze band knoop je om je enkel zodat je niet uit de schoen slipt en het staat ook nog eens heel leuk. De band is 3 meter lang en 15mm breed. De band is van 100% katoen en wasbaar ..
€3,15
Espadrille Gereedschapset
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Gereedschapsetje als hulp bij het maken van espadrilles. Het setje bevat 2 stevige naalden, 2 naaldengrijpers en een houten hoek- en kantenvormer...
€4,50
Espadrille Hielstukken
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Een paar hielstukken voor het zelf maken van espadrilles. De hielstukken komen in 1 maat en zijn verkrijgbaar in 1 kleur. Deze hielstukken zijn van 100% katoen en wasbaar op 40 graden...
€4,25
Espadrilles Garen
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Deze espadrilles ontwerp en maak je zelf! Prym heeft een assortiment waarmee je je creativiteit de vrije loop kan laten. We hebben garen in 8 prachtige basis kleuren, waarmee je de basis stof van Prym vast kan zetten op de zolen van je espadrilles. ..
€2,40
Espadrilles Stof
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Ontwerp en maak je eigen espadrilles. Prym heeft een asortiment samengesteld om volgens je eigen creativiteit zomerslippers te maken. We hebben hiervoor stof in 8 geweldige basiskleuren. We hebben ook de rest van de producten van Prym om de espadri..
€4,50
Espadrilles Voering
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Prettige voering voor je espradrilles! Ontwerp en maak je eigen espadrilles met het assortiment van Prym. Dit bevat naast voering ook zolen, basisstof en creatief garen. Wil je iets anders? Dan kan je de espadrilles natuurlijk ook haken! De voering i..
€6,80
Espadrilles Zolen
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Het is heerlijk om op espadrilles te lopen en ze zijn hip! Prym zorgt ervoor dat je ze zelf kan ontwerpen en maken. Als je wilt dan kan je voor het hele gezin eigen espadrilles ontwerpen. De zolen zijn van Prym en hebben een rubberen onderkant. Deze ..
€9,50
Knippatroon Boots
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Knippatroon voor boots van Prym voor laarzen in maat 26 - 42. Deze zijn makkelijk te gebruiken met de Prym espadrille zolen. De verpakking bevat knippatronen voor 2 schoenvarianten en een link naar een instructievideo. Dit patroon is geschikt voor m..
€6,50
Knippatroon Espadrilles
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Met deze drie knippatroon voor espadrilles van Prym, maak je in een handomdraai je eigen schoenen! Ze zijn te gebruiken in combinatie met Prym espadrille zolen. Deze verpakking bevat knippatronen voor 3 schoenvarianten in de maat 26 - 45 en een link..
€6,50
Stoffenmix Espadrilles
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Uit de Prym Love serie komt een stoffenmix voor het maken van espadrilles. Verschillende stoffen in één verpakking waarmee je zelf de leukste espadrilles kunt maken. De patronen zijn voorgetekend op de stof dus het is ook nog eens heel makkelijk. Ie..
€15,25
Betalen & Verzenden
©Bink Fournituren 2017