Zelf maken

Zelf maken
Wat is leuker dan lekker aan de slag te gaan om je eigen knuffels, tassen, espadrilles of interieur accessoires te maken? Ik vind het bijvoorbeeld erg leuk om op zelfgemaakte espadrilles te lopen. Mijn kinderen knuffelen heerlijk met de knuffels die we zelf in elkaar hebben gezet. De moeder van mijn man heeft ons overladen met fantastische cadeautjes voor in het interieur die ze zelf heeft gemaakt. Voor creatieve cadeautjes kom ik nu eigenlijk altijd bij Bink uit. Ze hebben hele leuke zelfmaakpakketten en de ontvanger is er heel blij mee. Mijn dochter neust nu vaak rond op de site bij de borduurpakketten, ze heeft zo te zien een nieuwe hobby gevonden.
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Knippatroon Boots
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Knippatroon voor boots van Prym voor laarzen in maat 26 - 42. Deze zijn makkelijk te gebruiken met de Prym espadrille zolen. De verpakking bevat knippatronen voor 2 schoenvarianten en een link naar een instructievideo. Dit patroon is geschikt voor m..
€6,50
Knippatroon Schoenen
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Met deze drie knippatroon voor schoenen van Prym, maak je in een handomdraai je eigen schoenen! Ze zijn te gebruiken in combinatie met Prym espadrille zolen. Deze verpakking bevat knippatronen voor 3 schoenvarianten in de maat 26 - 45 en een link na..
€6,50
Knippatroon Sneakers
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Knippatroon voor schoenen of sneakers van Prym voor schoenen in de maat 26 - 45. Deze patronen zijn makkelijk te gebruiken in combinatie met de Prym espadrille zolen. De verpakking bevat knippatronen voor 2 schoenvarianten en een link naar een instru..
€6,50
Zelfmaakpakket Etui voor handwerk
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Heel makkelijk naaien kit: Etui voor Handwerk. Inhoud van het pakket: Uitleg stap voor stap  Sjablonen Stoffen  Borduurnaald Borduurgaren Vulling Naaigaren niet inbegrepen ..
€34,95
Stoffenmix Grijs
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Vrolijke stoffenmix van Prym in het grijs, leuk om kinderkleding mee te maken. De verpakking bevat naaihandleidingen met foto's en knippatronen voor een jurk, rok of T-shirt in maat 104-134. Het pakket is geschikt voor beginners. Het bevat: 2 stukke..
€24,95
Bodemnagels voor tassen oudijzer
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Uit de fournituren collectie van Prym komen ook bodemnagels voor tassen. Deze bodemnagels van Prym beschermen de bodem van je tas tegen beschadigingen. Deze oudijzeren bodemnagels hebben een afmeting van 15 mm en zijn van metaal. De bodemnagels worde..
€2,40
Bodemnagels voor tassen oudmessing
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Uit de fournituren collectie van Prym komen ook bodemnagels voor tassen. Deze bodemnagels van Prym beschermen de bodem van je tas tegen beschadigingen. Deze oudmessing bodemnagels hebben een afmeting van 15 mm en zijn van metaal. De bodemnagels worde..
€2,40
Bodemnagels voor tassen zilverkleurig
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Uit de fournituren collectie van Prym komen ook bodemnagels voor tassen. Deze bodemnagels van Prym beschermen de bodem van je tas tegen beschadigingen. Deze zilverkleurige bodemnagels hebben een afmeting van 15 mm en zijn van metaal. De bodemnagels w..
€2,40
Love Applicaties
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Applicaties uit de Prym Love serie zijn verkrijgbaar in uil, ster, olifant en hart. De verpakking bevat 2 applicaties. ..
€3,10
Love Handmade Buttons
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Uit de Prym Love serie: Handmade buttons. De 3 buttons hebben de tekst handmade en zijn verkrijgbaar in de kleuren blauw, rood, geel, grijs, groen...
€3,50
Love Linnen Knopen
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
De linnen knopen uit de Prym Love serie zijn verkrijgbaar in blauw, groen, grijs, rood en beige. Deze knopen van Prym hebben een diameter van 17mm. De inhoud van de verpakking is 4 stuks. ..
€3,50
Love Strikjes
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Strikjes uit de Prym Love serie vrolijken je tas, jas, broek of etui op. De verpakking bevat 3 strikken van Prym met een afmeting van 4,5 cm. De strikjes zijn verkrijgbaar in 5 kleuren. ..
€3,10
Piping 9mm
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Piping van Clover om zelf paspelband te maken. Maak snel en eenvoudig zelf paspelbanden door de piping te bekleden met opstrijkbaar zoomvlies en stof voor tassen en kleding. De piping is 9mm dik, verkrijgbaar in 2 meter of 5,5 meter lengte...
€9,75
Tasgrepen Yoko
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Het Prym fournituren assortiment bevat ook tasgrepen. De handvaten model Yoko zijn van bamboe en zwart. Deze tasgrepen worden geleverd per 2 stuks en hebben een diameter van 22 cm...
€13,50
Tassluiting Lucia
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Prym knipsluiting voor je tas in model Lucia. Deze tassluiting is van ijzer en is zilverkleurig. De sluiting is 22,5 x 7,5 cm. ..
€8,95
Betalen & Verzenden
©Bink Fournituren 2017