Bikini Sluitingen

Bikini Sluitingen
Bikinisluitingen. Als je bikinisluiting kapot is gegaan, vind je hier een vervanger. Bikinisluitingen zijn ook te gebruiken als sluiting voor een smalle ceintuur. Meet het bandje van je bikini op, zodat je weet welke maat je nodig hebt. Keuze uit diverse maten, in kunststof of in metaal. Alle sluitingen zijn wasbaar tot 60 °.
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Bikinisluiting 12 mm
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Bikinisluiting 12 mm in metaal.Deze bikinisluiting van Prym kan je gebruiken wanneer de sluiting van je bikini kapot is gegaan. Ook te gebruiken als sluiting voor een smalle ceintuur. Meet het bandje van je bikini op, zodat je weet welke maat je nodi..
€4,09
Bikinisluting 15 mm
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Bikinisluiting 15 mm in metaal.Deze bikinisluiting van Prym kan je gebruiken wanneer de sluiting van je bikini kapot is gegaan. Ook te gebruiken als sluiting voor een smalle ceintuur. Meet het bandje van je bikini op, zodat je weet welke maat je nodi..
€4,09
Bikinisluiting metaal 20 mm
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Bikinisluiting 20 mm in metaal.Deze bikinisluiting van Prym kan je gebruiken wanneer de sluiting van je bikini kapot is gegaan. Ook te gebruiken als sluiting voor een smalle ceintuur. Meet het bandje van je bikini op, zodat je weet welke maat je nodi..
€4,09
Bikinisluiting metaal 25 mm
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Bikinisluiting 25 mm in metaal.Deze bikinisluiting van Prym kan je gebruiken wanneer de sluiting van je bikini kapot is gegaan. Ook te gebruiken als sluiting voor een smalle ceintuur. Meet het bandje van je bikini op, zodat je weet welke maat je nodi..
€4,49
Bikinisluiting transparant 12 mm
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Bikinisluiting 12 mm in kunststof.Deze bikinisluiting van Prym kan je gebruiken wanneer de sluiting van je bikini kapot is gegaan. Ook te gebruiken als sluiting voor een smalle ceintuur. Meet het bandje van je bikini op, zodat je weet welke maat je n..
€3,65
Bikinisluiting transparant 15 mm
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Bikinisluiting 15 mm in kunststof.Deze bikinisluiting van Prym kan je gebruiken wanneer de sluiting van je bikini kapot is gegaan. Ook te gebruiken als sluiting voor een smalle ceintuur. Meet het bandje van je bikini op, zodat je weet welke maat je n..
€3,65
Bikinisluiting transparant 20 mm
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Bikinisluiting 20 mm in kunststof.Deze bikinisluiting van Prym kan je gebruiken wanneer de sluiting van je bikini kapot is gegaan. Ook te gebruiken als sluiting voor een smalle ceintuur. Meet het bandje van je bikini op, zodat je weet welke maat je n..
€3,65
Bikinisluiting transparant 25 mm
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Bikinisluiting 25 mm in kunststof.Deze bikinisluiting van Prym kan je gebruiken wanneer de sluiting van je bikini kapot is gegaan. Ook te gebruiken als sluiting voor een smalle ceintuur. Meet het bandje van je bikini op, zodat je weet welke maat je n..
€3,65
Betalen & Verzenden
©Bink Fournituren 2012-2018